KHK lever och alla ingredienser för att bli hjälte finns på plats…

KHK lever fortfarande och har spelat till sig en chans att ta sig vidare i kampen om en plats i Hockey Allsvenskan efter vinst med 3-2. I fjärde perioden tar Markman ett skott och pang så är matchen avgjord.

Just nu finns alla ingredienser på plats för att bli hjälte och skapa historia och göra det omöjliga möjligt. Det som kommer att krävas är mod och att viljan att vinna är större än rädslan att förlora.

Det finns en del att ta tag i och att ge bort puckar i egen zon och ge bort mål funkar inte längre. Att vara överkreativ i boxplay istället för att bara skicka iväg pucken ur egen zon måste nu bli verklighet.

Som åskådare ser man när det börjar, någon duttar med pucken och att efter man har duttat 2-3 gånger så blir det inge bra. Gör det enkla ordentligt så kommer mycket att lösa sig.

Bävergaddar

Dagens Bävergaddar går till hela laget som orkar lyfta sig och vinna när man måste men dagens vinst är inget värd om man inte vinner i morgon.

Äta, sova, vila och göra sig mentalt förberedda till en ny match där man är beredd att gör allt för att vinna är det enda som gäller nu.

I morgon smäller det

Ha det

Mikael Johansson