Om KHK menar allvar finns det bara en…

Pandemin gjorde lite att föreningarna kom undan eller vad vi nu skall kalla det när det gäller att satsa och ha ambitioner. Det är först nu på slutet av säsongen när slutspelsmatcherna haglar i SHL, Hockey Allsvenskan och Div 1 som man förstår hur mycket man saknar att laget man hejar på är med i slutstriden.

Karlskrona HK har de senaste säsongerna hamnat i mellanmjölkens land och det har med de förutsättningar som funnits inte påverkat oss så jäkla mycket men nu har man chansen att bygga något på riktigt igen. Man har koll på ekonomin och man har en uppdämd hockeyabstinens ”de luxe” att ta vara på.

Presenterar KHK idag kl 17.15 Alexander Bergström som faktiskt är en möjlig värvning då han varit ute i världen några år och det kanske är dags att tänka mer på familjesituationen, ja då kan absolut KHK vara ett hett alternativ.

Alexander Bergström skulle fortfarande kunna spela i SHL men frågan är om det är den stora utmaningen eller kanske kan det att vara att förflytta hockeyn i Karlskrona till där den hör hemma som kan vara något som kittlar.

Bergström är något annat, han är en ledare av stora mått, en fantastisk spelare, och han skulle med sin tävlingsinstinkt driva laget framför sig. Sedan skulle de yngre spelarna ta steg som de inte trodde var möjliga bara genom att vara nära ett fullblodsproffs..

Presenterar Karlskrona HK Alexander Bergström idag, ja då visar man sponsorer, supporters att man verkligen menar allvar med kommande säsong och att man vill visa att det är dags att lämna mellanmjölkens land. Man kan bara hoppas…

Ha det

Mikael Johansson