Vinst men KHK ligger där man ligger av en anledning och Bävergaddar…

KHK vinner mot Visby borta med 4-3 i sudden och man fick alltså med sig två poäng hem. Men matchen borde göra en tränare galen för prestationen pendlar från topp till botten.

Ibland tror jag nästan att KHK spelar match med två-tre lag, laget som spelar första perioden känns som ett topplag. Laget som spelar andra perioden brukar ganska så ofta va ett bottenlag och det man släpper ut i tredje perioden känns som ett mittenlag som det kan gå lite hur som helst med.

KHK har 1 styck trepoängare på 12 matcher, 1 riktig vinst och det är nästan svårt att ta in. Det är till och med så att jag som brukar vara hyfsat positiv undrar hur detta kommer gå.

Tränare Magnus Sundquist har innan sagt att grabbarna visar en otrolig kampvilja och jag kan bara säga att det var länge sedan jag såg ett lag spela så ojämnt som KHK har gjort i Allettan. Jag skall inte säga att man inte kämpar utan det handlar nog lite om kunskap och att man inte är beredda att göra precis allt för att vinna.

Vid första målet bakåt jagar två backar samma kille och går bort sig. Vid andra spelar man inte ordentligt i eget hörn och det där är två mål som motståndarna inte skall få helt enkelt. Visby borta skulle varit tre säkra poäng men det är bara att glömma.

Bävergaddar

Bävergaddarna går till följande spelare

3 Bävergaddar – ?

2 Bävergaddar    Lööf, Sundlöv och Hagman

Dom levererar återigen

1 Bävergadd    Alexander Bergström

Han avgör, sliter och det känns som att han är på rätt väg.

Att ta tag i: August Hedlund gör det bra i målet men han avgör inte. Vi får hoppas att den nya målvakten Viktor Kokman kan vända på förlusttrenden för får KHK en målvakt som spikar igen så kan det explodera i skallarna på spelarna och vad som helst kan hända. Är det någon som kan vända detta så är det en målvakt…