Viktig seger för KHK och Bävergaddar…

KHK vinner mot Halmstad med 5-2 genom att göra dom två sista i öppen kasse. En oerhört viktig vinst i en serie som nu börjar dela upp lite trots att det inte är så många matcher spelade.

KHK gör säsongens bästa period och vinner första perioden med 3-0 genom att spela pucken på bladet, åka mycket skridsko och vara riktigt aggressiva. Det var så fantastiskt mycket bättre än det som vi såg borta senast mot Borås. Roslund hänger två stycken och assisterade till det tredje så man kan lugnt påstå att han var brännhet.

I andra perioden går KHK ner sig och åker inte lika mycket skridsko samtidigt som Halmstad steppar upp. Perioden slutar 0-1 till Halmstad och det var absolut inte orättvist.

Tredje perioden startar KHK piggt och man får en  del chanser men en utvisning i offensiv zon för Karlskronas del ger Halmstad chansen att komma in i matchen igen. Halmstad reducerar till 3-2 i box play på ren vilja när det är 10:48 kvar av matchen, där visade Lundgren i Halmstad vad man kan åstadkomma med lite vilja. I slutet tar Halmstad ut målvakten men det blir istället KHK som sätter två i öppen kasse.

Bävergaddar

Dagens Bävergaddar går till följande spelare

3 Bävergaddar    Mikael Roslund

Hans första period var fantastisk och sedan jobbar han stenhårt matchen igenom.

2 Bävergaddar    Alexander Bergström Filip Cruseman

Svårt att inte ta med dom där två spelarna. De är grymt viktiga för KHK och Crusemans assist till 2-0 målet var galant.

1 Bävergadd     Oscar Fröberg

Återigen ger han KHK chansen att vinna matchen genom sitt spel i en ganska så svår målvaktsmatch med mycket trafik framför kassen men han löste det bra.

Att ta tag i: Oroväckande många gånger så är det KHK som ger motståndarna deras chanser genom att dutta, hålla i pucken för länge, och känslan är att man inte riktigt är med i skallarna. Det räcker med det som motståndarna skapar av egen kraft.