KRIF tog sig in i skallarna på KHK och Bävergaddar…

Det svåra i början av en säsong är att göra det enkla. Idag var KRIF mycket bättre än KHK på att göra det enkla samtidigt som man hade spetsen, farten och att man visade att dom var beredda att ta vilken fight som helst därute på isen.

Mr KRIF (Andreas Nordfeldt) visade i sista perioden att han gärna hade velat ta en fight på isen men KHK spelaren ville inte och  det där känns lite konstigt. Får man ett läge i träningsmatch där man inte kan förlora några poäng mot Mr KRIF tar man inte det då för att visa upp sig?  Nej, idag vände KHK och lät det va samtidigt som KRIF tog sig in i KHK skallarna.

Spelar man i KHK förväntas man vinna alla matcher, speciellt när man möter något av de andra Blekingelagen och idag hade man en möjlighet att bygga tillbaks publiken som verkligen inte tycker det är någon skillnad om det är träningsmatch eller inte utan man vill alltid se sitt KHK vinna.

Jaja, nog om det.

Var skall man säga om spelet då? 6 av 8 mål kommer inom 2 meter från kassen så att äga ytan framför sitt egna mål likväl som framför motståndarkassen tror jag nog både KHK och KRIF tar med sig i kommande träningar och kommer se till att man räkna in rätt i defensiven och hittar möjligheterna i offensiven.

Idag kändes det som att KRIF var fysiskt starkare än KHK och om det beror på om man är i olika faser i träningen eller inte låter jag vara osagt men här behöver KHK vinna mycket mer närkamper om det skall bli vinster framåt.

Första matchen är spelad och jag måste säga att det är fantastiskt att kunna se livehockey igen och hade KHK vunnit hade det varit perfekt.

Bävergaddar

Visst skall det delas ut gaddar.

3 Bävergaddar   Mikael Roslund

Han visar återigen att han är en målskytt och det är oerhört viktigt att ha de där spelarna.

2 Bävergaddar    Måns Hermansson

Han kommer bli otroligt viktig för KHK och han såg riktigt skön ut idag.

1 Bävergadd   Finland

Saari/Wälimaa ser spännande ut även om det var lite små marginaler de spelade med idag men det känns som om potentialen finns där när de får lite mer ordning på grejerna.

Att ta tag i: Lite tidigt att tycka om det kanske men att spelet framför kassarna kommer vara lika viktigt som alla andra säsonger är det inget snack om.

Ha det

Mikael Johansson