Knäckte KHK koden ikväll, Biff-kedjan och Bävergaddar…

Äntligen fick KHK med sig en seger, trots att man tappade trepoängaren med 3.08 kvar så lyckades man till slut vinna matchen på straffar med 3-2 mot Halmstad Hammers.

Jag vet egentligen hur man skall förklara detta men jag tycker faktiskt att KHK har ett bra lag, periodvis spelar man riktigt bra hockey men ibland blir man stående på hälarna och det är motståndarna snabba att utnyttja.

Laget ligger näst sist och utanför slutspel men med en vinst mot Visby i kommande match så börjar man närma sig och man kan väl egentligen säga att slutspelsmatcherna redan har startat för så hårt är det om KHK skall lyckas ta sig dit.

Äntligen en Biff-kedja – Sundlöv, Hagman och Lööf döper vi nu till Biffkedjan då de spelar med riktigt hög energi. Att ha en griskedja där man dumpar ner pucken i offensiv zon och sedan bara kör dom som duracellkaniner är helt underbart. Alla motståndare tycker att det är det värsta som finns. Härligt att se…

Sedan är det gott att se att backarna inte blir stående bakom egen kasse hela tiden utan idag var man mycket rakare och snabbare i uppspelen och då blir det oftast bra.

Bävergaddar

Dagens Bävergaddar går till följande spelare

3 Bävergaddar    Daniel Andersson

Han vinner otroligt mycket tekningar  i offensiv zon och gör ett grymt arbete i defensiven.

2 Bävergaddar    Gustav Berglund

Han gör många bra saker därute och har en enorm potential. Rolig att se.

1 Bävergadd    Biffkedjan

Lööf, Hagman och Sundlöv, bästa kedjan idag.

Måste ju även nämna Cruseman som gör det riktigt bra idag men ribban är jäkligt hög, som den skall va, för Cruseman och han har mer i sig.

Att ta tag i: Skulle KHK kika på hur många avgörande mål man släpper in sista 5 minuterna så skulle man nog få sig en tankeställare. Man behöver lösa det där om man skall ta fart uppåt i serien.

Som sagt, KHK är bra, man har bara inte klarat av att visa det, kanske knäckte man koden i hur man vinner en hockeymatch ikväll.

Ha det

Mikael Johansson