KHK vinner mot frustrerat Kalmar och Bävergaddar

Kalmar har blivit lite som ett nytt Mörrum för Karlskrona, det finns känslor, de vill så gärna slå just KHK och man är riktigt frustrerade över domslut och liknande. Dahlstedt i Kalmar är alltid rolig att titta på då han är förbannad hela tiden.

Dagens match vann KHK med 3-2 efter att Kalmar gjort ett jätteförsök sista två minuterna genom att ta ut målvakten och man parkerade i Karlskronas zon utan att få till det.

Konstigt nog kändes det ganska så segt från bägge lagen men Karlskrona offrade sig och gjorde verkligen allt för att ta hem de där 3 poängen idag.

Bävergaddar

Dagens Bävergaddar går till följande spelare…

3 Bävergaddar    Jesper Hultberg

Jesper har kommit in i KHK med ny energi och han har verkligen fått en bra start och gjorde idag sitt andra mål i andra matchen för KHK.

2 Bävergaddar    Mika Järvinen

Järvinen är en av Allettans vassaste målvakter och med honom bakom stolparna har KHK alltid en bra chans att vinna matcher.

1 Bävergadd    Jesper Solomon Frisell

Jesper har kommit tillbaks i gammal god spelform där det är slut på att dribbla sig ur egen zon varje gång utan han använder nu sin offensiva kvalite i sista tredjedelen, jobbar stenhårt i egen zon och han gör det grymt bra. Han ser återigen ut som en Allsvensk back.

Att ta tag i: När man skall dumpa puck så måste man ge allt för att göra det och inte låta pucken fastna vid linjerna, man kan inte byta 4 stycken samtidigt och ge motståndarna möjligheten att spela på långa bortre, skall man ta en utvisning för att visa så gör det ordentligt eller låt bli. Det är lite småskitsaker som skulle göra laget så mycket stabilare om man gjorde det ordentligt.

Men KHK vinner och kliver upp på en andra plats i serien och det är riktigt bra gjort och man har fått en bra start i Allettan.

Ha det

Mikael Johansson