KHK vinner måstematch, Bävergaddar och serien börjar sätta sig…

KHK åker ner till Tyrs Hov och möter Tyringe i en match som man måste vinna för att vara med i Allettan efter jul och man gör absolut det jobb som man skall göra. KHK åker mycket skridsko, vinner de flesta närkamperna och det är ett ganska så svagt Tyringe man möter för dagen när man vinner med 6-1.

Första perioden slutar 0-0 och känslan är att KHK är bättre men inte får utdelning på chanserna men sedan får man utdelning. De tre första målen tillkommer genom styrningar där man finns framför kassen och det kan kännas som lite slumpartat men det är precis så man måste spela. Ta skott och ha trafik fram kassen.

Bävergaddar

Dagens Bävergaddar går till följande spelare

3 Bävergaddar   Filip Cruseman

Det känns som att Cruseman är mer motiverad än på länge, jag såg han en hel del matcher förra säsongen och han var bra, inget snack om det men den rollen han tar i KHK är imponerande.

2 Bävergaddar    Oscar Fröberg

Återigen ger han KHK chansen att vinna. Han känns som en klar etta just nu.

1 Bävergadd    Fransson/Solomon Frisell  

Vasst backpar som när de spelar enkelt håller riktigt högklass.

Självklart är Bergström grym och han klev av så man  kan bara hoppas att det inte är något allvarligt. Gillar även att se Grönhagen i laget igen för han skall vara på isen och inte sitta på en bänk. Lööf är en personlig favorit, han bara kör och kommer växa mer och mer för varje match.

Att ta tag i: Fortfarande tycker jag att KHK skapar motståndarnas möjligheter, man behöver bli mer noggrann och ta mer rätt beslut i vissa lägen. Tålamod är en nyckel.

Serien börjar sätta sig och Troja tillsammans med KRIF är med i matchen om Allettan så det gäller att spela slutspelsmatcher redan nu. Finns inget värre än att bli lag nummer sex i denna serien.

Ha det

Mikael Johansson