KHK vann lätt mot Skövde och Bävergaddar…

KHK vinner med 5-1 mot ett svagt Skövde som inte hade mycket att sätta emot. Anton Blomberg och till viss del Kristoffer Söder var egentligen det enda hotet som Skövde hade ute på isen idag och det räcker förstås inte. Trots det stora övertag som KHK hade så fick man inte riktigt ut det i mål utan Skövde lyckas hålla ner siffrorna.
Det är svårt att spela en sådan här match och vara på topp men jag tycker att KHK ändå gör det hela OK och detta var en dag på jobbet som man bara skulle ta sig igenom. Det viktiga är att man fortsätter att vinna på ett övertygande sätt och man har helt klart hittat ett sätt att vinna matcher på. Frisell som kom in och förstärkte ledarstaben har nu vunnit 9 av 10 matcher och det imponerar. KHK förstärker sin position i toppen och det rullar på bra just nu.
Bävergaddar
Dagens Bävergaddar går till följande spelare…
3 Bävergaddar    Mikael Roslund
Han jobbar stenhårt och tar ett stort ansvar ute på isen och visar att han är en av de spelarna som skall leda laget.
2 Bävergaddar    Jesper Solomon Frisell
Han är sett över hela säsongen KHK:s bäste back så här långt och idag visar han sina färdigheter i offensiv zon och spelar bra backspel i defensiven. Roligt att se han spela därute.
1 Bävergadd    Black Bugs
Man kan inte låta bli att imponeras av deras uthållighet och de ger verkligen allt. Finns ingen klack i division 1 som ens är i närheten av dom.
Att ta tag i: Skövde var inget lag som gjorde att KHK visade några svagheter utan som sagt detta var en dag på jobbet som man skulle genomföra och ta hem 3 nya poäng och det gjorde man.
Ha det
Mikael Johansson
God lunch finns på Restaurang Michelangelo. Se här : Restaurang Michelangelo – Restaurang Michelangelo