KHK fick med sig en seger mot Huddinge, Bävergaddar och vilken fråga vill du ha svar på…,

KHK har väldigt svårt att spela bra när man möter Stockholmslagen Huddinge och Hanviken på bortaplan och det är precis som att man inte klarar av resan upp till Stockholm. Idag låg man under med 2-0 och 3-1 innan man vaknade till och fick 3-3 efter 60 minuter och sedan avgjorde i sudden och vann med 4-3.

KHK vann skottstatistiken med 44-17 vilket visar att man inte hade de vassaste avsluten idag men man skall ha cred för att man lägger puckar på mål för det avgjorde matchen till slut. Att sedan ha en räddningsprocent på 82% håller ju självklart inte

Bävergaddar

3 Bävergaddar    Mikael Roslund

Han går in och prickskjuter in 1 mål och ser till att det blir en styrning på avgörande målet idag vilket gav segern.

2 Bävergaddar    Filip Forsmark

Han växer match för match och får med sig poäng idag.

1 Bävergadd    Laget

Trots sega ben och att man inte är med från början lyckas man kriga till sig en seger och det visar på styrka.

Att ta tag i: Jag har sagt det många gånger,  KHK:s inställning och att de förberedda när det är dags för match är det som avgör. Är man 100% med från början vinner man matcherna och är man inte riktigt på så kan det gå hur som helst.

Om man skall göra uppspel mitt framför eget mål så måste man vara 100% säker på att det går. Idag kostade detta 2-0 målet och risken känns alldeles för hög för det man kan vinna i ett sådant läge.

Jubileumsmatchen

På fredag är det ju dags för KHK att fira 20 år och jag skall intervjua Henning/Andersen, Wahlqvist/Karlsson och Larsson/Bergström i webbsändningen med start kl 18.00 och ha ett snack kring säsongerna 07/08, 11/12 och 14/15 så ha du någon fråga som du vill skall ställas så skriv i kommentarerna på FB och tagga mig.

Ha det

Mikael Johansson