Vinst för KHK mot Kalmar, det var länge sedan och Bävergaddar…

OK, jag vet inte riktigt var man skall börja idag men det blev 2-2 efter full tid men det var länge sedan man såg en match med så mycket hoppande puckar, pass bakom ryggen, två mot en, en mot två, pass i axelhöjd, ja det var nästan som att det blev underhållande…

Oavsett så tror jag inte tränarna varken i KHC eller KHK var speciellt roade av denna match utan det gav nog mer frågetecken än svar. Des Moroney hade nog sagt att detta var en riktig ”fucking hampti damti” match.

Om vi letar lite positiva saker så var det att KHK vann matchen, visserligen på straffar, men en vinst är alltid en vinst. Målvakten Martin Von Schoultz tog allt och Nicke Johansson tillsammans med Grönhagen satte varsin straff och sedan var det klart.

Det var även roligt att se Kevin Ekman Larsson ute på isen igen och visst har han en bit kvar innan han fått ordning på grejerna men som sagt det var en milstolpe han passerade idag.

Målskyttar under ordinarie tid var Andersson och Grönhagen.

Bävergaddar

Dagens Bävergaddar är ganska så enkla att ge…

3 Bävergaddar   Martin Von Shoultz

Roligt att se hans insats idag då han studsade tillbaks efter insatsen mot KRIF. Han visade att Järvinen skall få slita om platsen som förstamålvakt.

2 Bävergaddar   Oscar Gustavsson

Han såg stark ut och det skapades saker runt han hela tiden.

1 Bävergadd   Grönhagen/Andersson/Hermansson

Vad skall man säga, de var helt OK

Att ta tag i: Vi skippar den idag

Roligt:

  • Ganska underhållande att se en linjeman läxa upp spelare :) #attdombaraorkar
  • Se en huvuddomare släppa allt :)
  • Se Robin Dahlstedt i Kalmar tjafsa om precis allt, han är alltid underhållande att kika på :)

Egentligen så var detta nog en träningsmatch som faktiskt inte sa någonting alls förutom att KHK har två stycken bra målvakter.

Ha det

Mikael Johansson