Stabilt av KHK och Bävergaddar…

Visst det fattades en del folk i Mörrum men KHK ägde denna matchen helt och hållet från start till mål. Karlsson och Ottinger fick nog en hel del positiva svar då man lyfte många snäpp både i arbetsinsatsen och i spelet från matchen mot Kallinge.

Man vinner dagens match med 2-0 efter att Wälimaa och Grönhagen satt dit varsin. Det som KHK var klart bättre på var att sätta passen på klubban så att man kunde hålla uppe farten och denna matchen skulle likväl kunnat sluta 5-0.

Sveriges bäste division 1 spelare Marcus Paulsson saknade nog Henrion och jag måste nog säga att det nästan känns lite sorgligt att se Paulsson i den omgivningen som han hade idag, han kan absolut vara ett eller två snäpp upp med hög klass.

Bävergaddar

Dagens Bävergaddar går till följande spelare…

3 Bävergaddar   Mika Järvinen

Järvinen var 100% i allt han gjorde därute och detta var första gången jag såg honom i action och det lovar verkligen gott. Kan vara en riktigt bra och avgörande värvning.

2 Bävergaddar   Måns Hermansson

Han är en klippa.

1 Bävergadd   Solomon/Rasch

Ett riktigt bra backpar som KHK kommer ha stor nytta av.

Som helhet en rolig fredagskväll som gjorde en mer sugen på att se livehockey, kort sagt en match som byggde framtida publik.

Ha det

Mikael Johansson