Skarpsvärd, hockey och vad händer med HIF Karlskrona….

 

Skarpsvärd har nu fått leva ganska så själv med sitt bloggande i Blekinge och inte oväntat så började det skrivas mycket mindre om sport i Blekinge. En tunnare sportbilaga år efter år har inte heller skapat intresse utan det är snarare klubbarnas egna jobb med sociala medier som gör att vi vet vad som händer i föreningarna.

Tanken är nu att återigen dra igång Beaverblogg som är där och tycker till om olika idrottshändelser så va med och kika in här på Succé så får du en del av tugget i alla fall.

Hockey…

Snart drar det igång och än så länge får vi nöja oss med träningsmatcher för SHL lagen men snart startar träningsmatcherna och redan den 25:augusti är det dags för KHK att möta KRIF. Skall bli skoj att se var lagen står och vad vi kan förvänta oss kommande säsong.

HIF Karlskrona storsatsar vid sidan av planen…

Olof Ljunberg är ny klubbchef i HIF Karlskrona och frågan är nu hur han kommer förflytta HIF:s positioner i resan mot elitserien. HIF kan inte ha ett annat mål än att ta steget upp i högsta serien och Olof har tagit stafettpinnen att det är han som skall göra HIF Karlskrona elitseriemässiga och det skall bli skoj att stämma av med honom framåt hur resan går…

Ha det

Mikael Johansson