Måstematch för KHK och Glysinggate går in i nästa fas…

Idag möter KHK Skövde på bortaplan i en match man bara skall vinna. Skövde ligger sist i serien och har en tunn trupp där Anton Blomberg och Kristoffer Söder egentligen är de enda som sticker ut lite.

Om KHK har huvuden med sig och är förberedda så skall detta vara en säker seger som gör att KHK befäster sin topplacering i serien. Jag tror på vinst för KHK med 5-1 men som sagt allt annat än vinst idag känns svårt att ta.

Glysinggate…

Igår röstades Håkan Svensson in som ny ordförande i Hockeyettan Förening men fortfarande sitter resterande ledamöter kvar i styrelsen och det kommer självklart inte fungera. Glysings kompisar måste bort innan man kan göra Hockeyettan till en ligaorganisation som driver verksamheten framåt.

Troligtvis sker denna förändring vid nästa ordinarie årsmöte för allt annat vore konstigt. Att nu börja en genomlysning av verksamheten och ekonomin och de olika transaktioner som gjorts mellan Hockeyettan AB och Hockeyettan samt vilka som tagit del av pengarna är ett måste för känslan är att här finns det konstigheter att lyfta fram och ta tag i. Blir spännande att följa… #popcornenkommertaslut #vipåläktaren

Ha det

Mikael Johansson

Alltid kanonlunch, tryck här: https://www.restaurangmichelangelo.se/