KHK krossade KRIF, räddade KRIF:s löner i Oktober och Bävergaddar…

Karlskrona HK åker ner till Kallinge som en av Sveriges mest utskällda föreningar i Hockeysverige och visar en otroligt stor mental styrka. Man vinner mot KRIF med 6-3 och visar att man är ett lag att räkna med.

Det är mycket känslor i Hockeyettan där Galne Glysing och Osynlige Larsson ställer till kaos och ingen vet vad som egentligen händer eller vad som gäller. I allt detta så går KHK och vinner ett hett Blekingederby, bra gjort.

Pengar in till KRIF

KHK är de som levererar publik till arenorna (1.079 st) och när det gäller detta så är det ingen som klagar utan nu har KRIF pengar till löner även i Oktober. Till och med KHK:s ikon, Niklas Johansson vädjade på sociala medier att KHK:s supportrar inte skulle bojkotta matchen och det är stort.

KRIF borde skicka en liten uppmuntran till Johansson för stålarna som kom in på kontot idag.

Hockeymatcher skall spelas och vinnas på plan och ingen annan stans trots att vissa lag väljer att vägra spela. Helt sjukt egentligen..

Bävergaddar

Dagens Bävergaddar går till följande spelare…

3 Bävergaddar   Jesper Solomon Frisell

Han äger därute och producerar poäng och är en avgörande faktor. Han är på väg mot HA helt klart.

2 Bävergaddar    Mika Järvinen

Visst lite svajig i andra och släpper 3 i sista men Järvinen ger alltid KHK chansen att vinna matcher.

1 Bävergadd   KHK:s PP

Man löser power play på ett riktigt bra sätt där Niklas Johansson styr och ställer lite som han vill. KRIF hade verkligen inte koll.

Att ta tag i: KHK dippar i tredje perioden och det är inte OK att bli snälla framför eget mål. Att vinna matcherna framför bägge kassar är alltid avgörande och tendensen på slutet ger lite frågetecken.

Lite humor: Ändå gott och höra klacken skandera – Den som inte hoppar är från ATG, den som inte hoppar är från ATG… :) ATG är ingen vinnare i detta kan man lugnt påstå, de borde se vilka de skriver avtal med #galneglysing

Ha det

Mikael Johansson