KHK har flyt och vinner igen och Bävergaddar…

KHK vinner med 3-2 efter att legat under med 0-2 och det är ju urstarkt att man vinner och vänder mot Mariestad som är ett av de lag som vinner mest 3:e perioder i Allettan Södra.

Det som ändå är det man känner efter matchen är att KHK spelar med alldeles för små marginaler och uppspelen i egen zon är geniala eller så tror man att dom tappat allt. Heaven or hell är det bästa sättet att sammanfatta det på.

1:a perioden – KHK slarvar riktigt ordentligt med passningar och man tappar puckar på helt fel ställen och inte alls oväntat tar Mariestad ledningen med 0-1. KHK kan inte spela med så små marginaler som man startar matchen med om man skall vara ett topplag i serien.

Mariestad coachar hårt och släpper in sin giftiga förstafemma varje gång det är läge i offensiv zon.

2:a perioden – KHK fortsätter att slarva i det enkla spelet och söker alldeles för ofta det svåra passet. Skall jag ta  i så skapar KHK Mariestads chanser genom att spela alldeles för svårt. Samtidigt skall man ge Mariestad cred efter 2 perioder som var det bättre laget.

3:e perioden – KHK snäppar upp och kämpar och tar sig upp till 2-2 och Mariestad tar en 5 minuters utvisning med 5.01 kvar och KHK lyckas sätta dit 3-2 och man hittar återigen ett sätt att vinna på.

Bävergaddar

Dagens Bävergaddar går till följande spelare…

3 Bävergaddar    Jesper Hultberg

Han måste vara en av seriens tuffaste forwards att möta, stor, snabb och med ett skott som är grymt vilket han visade idag.

2 Bävergaddar    Mikael Roslund

Han gör mål, sliter som f-n och leder laget. Grym spelare.

1 Bävergadd    Laget

Man viker inte ner sig en tum och trots mindre bra spel så visar man att kan hitta ett sätt att vinna matcher på. Såg ingen som inte gjorde var de skulle idag kämpamässigt sedan kan man se till att sätta passen på klubban men det är en annan sak.

Att ta tag i: KHK måste minska riskerna i egen zon när man har pucken och skall spela upp. Mot bättre motstånd så kommer man bli uppätna. Men man har hjärta och det kommer man långt på.

Ha det

Mikael Johansson

Skall du käka lunch ute i morgon så är detta ett bra tips: https://www.restaurangmichelangelo.se/