Ingen i KHK kan vara stolt idag och Bävergaddar…

Arto Miettinen tog andra raka på Karlskrona HK då Tranås vann med 4-1 och i och med det har han vunnit det man kan mot KHK denna vändan.

Skall man gå in på KHK idag så var det ett gäng som åkte ut på isen och var lika förberedda och taggade på att vinna dagens match som det vore en träningsmatch dagen efter en utekväll i Köpenhamn och då skall ni veta att jag vet vad jag pratar om.

Detta var en match där publiken gick i förtid och som inte gav någonting mer än till Tranås som fick med sig 3 poäng hem.

Finns egentligen inget mer att säga utan är det såhär man skall lira de två sista matcherna och inte spela om att komma topp 3 och få en extra hemmamatch så är det så. Det finns inte en chans i världen att man vinner någonting och det enda som känns bra just nu är att man redan är klara för Allettan.

Bävergaddar

Dagens Bävergaddar går till följande

3 Bävergaddar    Blackbugs

De gör en grym kämpainsats trots uppförsbacke i 60 min

2 Bävergaddar    Statistikgänget, speakergänget ja alla volontärer

De kommer till NKT Arena och gör sitt jobb på bästa sätt oavsett hur det går på isen. Otroligt proffsigt.

1 Bävergadd   ?

Att ta tag i: Idag kan man knappt förstå hur man kunde genomföra matchen mot Vimmerby på det sätt man gjorde, där finns facit och idag var det inte många rätt. Bara att göra om och göra rätt.

Mörrum är nu uppe på en femte plats och de har allt i egna händer och de får nog gå fullt hus de två kommande matcherna för KHK kommer nog inte vara till någon hjälp mot Dalen nu på lördag.

Bitter, japp…

Ha det

Mikael Johansson