Förlust i premiären för KHK, Bävergaddar och vinst i golfen…

Det blev som förväntat en tight match mellan Nybro och KHK där Nybro visade sig snäppet bättre då man vann med 2-1. Karlskrona var alldeles för mjuka i egen zon och gav Nybro chansen att ta vara på returer och göra mål.

Det var en underhållande match av två bra lag men Karlskrona är nog inte riktigt nöjda med insatsen då man förutom de två målen som Nybro gjorde var det bättre laget.

Det är bara att bita ihop och göra bättre ifrån sig i nästa match mot Nybro. Oavsett är det gott att det är igång…

Bävergaddar

Dagens Bävergaddar går till följande spelare…

3 Bävergaddar    Mika Järvinen

Han är helt grym och jag är övertygad om att han efter säsongen är utsedd till bäste målvakt i div 1. #timoleinonennr2

2 Bävergaddar    Jacob Grönhagen

Stor, jobbig och målskytt. Han levererade idag.

1 Bävergadd    Niklas Johansson

Han kan mycket mer men idag gjorde han jobbet och det är viktigt att Johansson gör jobbet för han är lite av hjärtat i laget.

Att ta tag i: va mycket mer aggressiva framför bägge målen för det är där  slaget avgörs.

Vinst i golfen…

Helt sjukt, jag vann golftävlingen idag och det bevisar bara min tes att jag behöver ha en andraserve för att ha en bra score i golf. För att ni skall förstå så skall jag beskriva hur jag spelade idag. Hål nr 8 på Nicklastorp – Slag 1 gick åt helsike men det var scramble så jag hade ju en chans till. Skickar nästa utslag till vänster och ut i hindret och får droppa.

Slag nr 3 blir det ju med droppen och skickar första åt helsike och slår mitt andra tredjeslag :) ochskickar upp det 2 m från pinn och sätter putten för par. Hur enkelt som helst :) …

Så lirar man när man vinner, grymt flyt helt enkelt…

Ha det

Mikael Johansson