Det är bakom denna mannen som division 1 lagen ställer sig…

Sökte lite på Aftonbladet på Glysing för att se vad som kom upp och observera detta är bara på Aftonbladet. Om du läser lite längre ner så är det alltså dessa rubriker som Glysing skapar på Sveriges största tidning och som 38 lag ställer sig bakom.

Det är bråk efter bråk och detta skall utveckla hockeyn???? Någonstans på vägen har detta gått riktigt fel.

Glysing har även i de andra division 1 klubbarnas namn drivit en process att sätta Boden i konkurs. Detta är så galet att man fattar ingenting, skall alla klubbar som inte ställer sig bakom Glysing sättas i konkurs eller tvingas att bli svårt skadade efter ekonomisk utpressning som att t ex inte komma och spela matcher?

Min uppfattning är att de som tagit på sig ordförandeskapet i en hockeyklubb i Blekinge alltid jobbat för en positiv utveckling och för att stärka hockeyns varumärke och få fler ungdomar, fans och sponsorer att gilla sporten men man börjar tvivla i dagar som dessa. Ingenting, precis ingenting, driver hockeyns utveckling framåt på det sätt som man har agerat i denna soppa.

Tanken med att hålla ihop division 1 lagen för att bli mer intressanta för riksintressenter kan jag förstå men kan inte drivas av personer som Glysing och inte med en affärsmodell som inte håller, det är väl det enda som man kan överens om i denna soppan.

————————————————————————————————

Här är lite headlines på aftonbladet.se med Glysing involverad #galet #bakåtlutat #hot #ingetsomdriverhockeynsutveckling


Från aftonbladet.se

Efter konkurskravet – vill utesluta Boden Hockey – Bodens ordförande: ”En metod för att sätta press på oss”

Ordföranden Glysing: ”Kokar bland klubbarna – talar i okunskap”

Stormigt i hockeyettan: ”Utövar maktmissbruk”

Ska avgöras i skiljenämnd

Efter bråket – bryter avtalet

Leifby: Vart tar alla pengar vägen? Oenigheten i hockey-Sverige är stor, bråk och skandaler avlöser varandra, men trots alla meningsskiljaktigheter finns det saker som förenar SHL, Hockeyallsvenskan och Hockeyettan. Alla har de figurer som springer runt och leker Gary Bettman.

Hockeyettans ordförande om röstningen: ”Tråkigt att inte fler stod upp”

Leifby: Börjar bli trångt vid svensk ishockeys skampåle

Hockeyettan går mot förbundet: ”Säg nej”

Stora kaoset: ”Inte rättvist” – Vallentuna vädjar i öppet brev

Efter krismötet: Majoriteten bojkottar bortamatcherna

Stormigt i hockeyettan: ”Utövar maktmissbruk”

Såhär håller det på och man kan inte annat säga än att det är spännande att se vilken väg som division 1 klubbarna kommer välja för att utveckla hockeyn i framtiden…

Ha det

Mikael Johansson