Är allt glömt #anderslarssongate, TAIF på onsdag och hole in one…

Det är inte länge sedan lag som Mörrum, Dalen med flera vägrade spela mot Karlskrona HK beroende på TV-avtalet som skulle innebära att KHK skulle förlora en massa intäkter. Ja vi vet alla den där diskussionen som var hetare än het i början av förra säsongen.

Halmstads ordförande, fick sparken och en ny ordförande är på plats och det är nog fler som var drivande i den där soppan som borde stiga åt sidan.

Hockeyförbundets ordförande Anders Larsson, som skapat konflikten,  är nog en av de sämsta någonsin och det händer dåliga saker vart han än dyker upp. Han borde varit avsatt för länge sedan och det är nog bara en tidsfråga innan han få avgår. Det är sjukt när en ordförande driver en sådan process som han gjort och nästan satt klubbar i KK.

TAIF borta på onsdag…

Äntligen kör det igång och på onsdag är det dags för KHK att lira första träningsmatchen. Det kommer förstås vara rostigt i bägge lagen men oavsett det är det alltid viktigt att vinna och när man möter TAIF står det alltid mycket på spel. Mitt tips är 3-5 till KHK och sista i öppen kasse. #alltidoptimist

Hole in one…

I lördags spelade man KHK Open i golf och  vi hamnade på en tionde plats vilket ju var helt OK men dagens behållning var ändå Erik Anderssons ”Hole in one” på hål 16 på trummenäs.

Vi missade en birdie på hålet innan så han fick stallordern på väg upp till tee att nu får du som låg-hcp:are steppa upp och göra en HIO och självklart gjorde han så. Själv så hamnade jag slaget  innan i bunkern så visst är det skillnad på golfare och golfare.

Min gode vän bilhandlaren Mats Svensson gav tipset att jag skulle sikta på bunkern så hamnar jag kanske på green och det är kanske så lösningen ser ut…

Ha det

Mikael Johanson