Anta utmaningen! Tänk, njut, ät och träna

Nu har du chansen att anmäla dig till Wellness Studios viktminskningsprogram och betala halva priset. Weight Trainer är ett personligt anpassat program där du tränar tillsammans med och blir coachad av en personlig tränare. Du får en träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig för att du ska nå det resultat du vill ha.

Under 12 veckor ingår du i en grupp som består av 6 personer där ni jobbar tätt tillsammans och följs av oss på Succé. Ditt första möte blir tillsammans med din Personliga Tränare som tillsammans med dig lägger upp din träning och kostplan. Den stora skillnaden på ett vanligt viktminskningsprogram och Weight Trainer är
att det i grund och botten är en utbildning. Alla kan gå ner i vikt på ett eller annat sätt men det handlar ju om att få varaktiga resultat och hitta ett sätt att leva hälsosamt i balans långt efter att vår 12 veckors period är över. Helst för resten av livet. Kunskap är nyckeln.

Målet är att ditt nya jag, efter 12 veckors perioden på Wellness Studio, ska leda till att du inte ska behöva kämpa med att göra de bättre och nyttigare valen när det gäller träning, kost och hälsa.

Ta chansen och skicka in din intresseanmälan. 6 personer har nu möjlighet att få delta i programmet till en reducerad kostnad. Maila namn, adress och det telefonnummer vi kan nå dig på till: info@succeblekinge.se.

Vi söker 6 personer som vill delta i Wellness Studios viktminskningsprogram Weight Trainer i 12 veckor.
Anmäl dig senast 9 mars.
Du som blir utvald att delta får 50 % rabatt och betalar endast 4995 kr.

Ordinarie pris för programmet är 9990 kr.

Se webbtidningsversionen här.