Vad händer med Glysings roll som Styrelseordförande i Hockeyettan AB…

I Hockeyettan Förening har Ronnie Glysing avgått som ordförande men vad händer med hans roll i Hockeyettan AB? Han står som styrelseordförande i detta bolag och det är ett bolag där det finns viktiga tillgångar. Det är Hockeyettan AB som äger namnrättigheterna till Hockeyettan och det är i detta bolag som har avtalet med Svenska Ishockeyförbundet.

Hockeyettan AB äger även rättigheterna till kvalserien till HockeyAllsvenskan när det gäller bild och ljudrättigheter och det kommersiella. Hockeyettan-föreningar företräds alltså av Hockeyettan AB och det skall bli mycket spännande att se vad som händer i detta Aktiebolag.

Vissa rykten säger att Glysings avhopp görs för att hans lakejer skall kunna fortsätta köra racet med att Vice ordförande skall gå in istället men jag tror att det är oerhört viktigt att man nu gör en ordentlig omstart och att de som varit med i Glysing-epoken lämnar den tillsammans.

En genomlysning av Hockeyettan AB:s redovisning hade nog även det varit en bra ide för att se vilka konsultkostnader och andra kostnader man byggt upp i bolaget. Känns nästan som ett ”uppdrag granskning” projekt.

Otroligt vad som händer med organisationer som inte kör med full transparens och det är som upplagt för att människor skall spåra ur. #galet

Ha det

Mikael Johansson

God lunch finns på Restaurang Michelangelo. Se här : Restaurang Michelangelo – Restaurang Michelangelo