KHK tog viktig bortaseger och Bävergaddar…

Att möta Vimmerby på bortaplan är ingen lätt uppgift men Karlskrona har verkligen knäckt koden när det gäller att vinna i Vimmerbys hemmalada. Dagens drabbning slutade med en KHK vinst med 5-2.

Karlskrona lyckas gång efter gång får ner farten i mittzon på Vimmerbyspelarna och det tillsammans med ett tålamod och att man idag var påslagna för match gör att man lyckas ta tre viktiga poäng.

Vimmerby har allt en hel del att tänka på men de kommer ta många poäng på hemmaplan och nu i Allettan så finns det inga lätta matcher utan det gäller att vara 100% taggad för annars förlorar man.

Men det KHK skall ta med sig från denna matchen är arbetsinsatsen och att sedan Mörrums delbetalning Jesper Hultberg gör mål i sin första match för KHK är ju riktigt skoj och han visar att han vill vara med och tillföra..

Bävergaddar…

Dagens Bävergaddar går till följande spelare…

3 Bävergaddar    Mika Järvinen

Han ger verkligen KHK chansen att vinna dagens match och han kommer vara en avgörande faktor för KHK:s framgång i Allettan.

 2 Bävergaddar    Jesper Solomon Frisell

Jesper har varit lite övermodig ett tag och dribblat från egen zon istället för att som idag ta snabba uppspel och ta vara på sina offensiva kvaliteter i sista tredjedelen istället. Han gör en riktigt bra match idag och dominerade.

1 Bävergadd   Grönhagen, Roslund, Johansson och Santesson

Viktigt att dessa spelare visar att de kan leverera för det är ju nu den roliga delen på säsongen har startat.

Att ta tag i: Känslan är att KHK är ett bra lag och är man med mentalt kan detta gå hur långt som helst men om man inte är förberedda på match till 100% kan man även förlora mot vilket lag som helst. Skall bli spännande att se hur man får ihop det.

På söndag är det dags för ny match i NKT Arena då Kalmar kommer på besök, KHK har en stor möjlighet att ta en bra position vid en vinst. Nu är det på riktigt…

Ha det

Mikael Johansson