KHK studsade tillbaks direkt och Bävergaddar…

KHK studsade tillbaka direkt efter 0-8 i baken senast mot Nybro och vann toppmötet mot Väsby med 5-3. Man såg att det var lite av ett prestigemöte för det var kamp över hela banan och ibland märkte man att det gick lite för fort då man gjorde lite enkla misstag.

Att däremot få se på det sätt som spelarna offrade sig på i slutet var imponerande och man fick nästan lite Ottinger-feeling när man såg Grönhagen och Ekman Larsson täcka skott med hela kroppen på slutet när Väsby spelade 6 mot 5.

Innan tycker jag att KHK många gånger ställt till det när man inte tagit ut pucken ur egen zon på ett ordentligt sätt utan man har riskat lite för mycket. Visst det fanns lite sådan tendenser även idag men det var helt klart ett steg i rätt riktning.

KHK är helt klart med i toppen och att man i fredags förlorade med 8-0 kan bara förklaras med en mental kollaps.

Bävergaddar…

Dagens Bävergaddar går till följande spelare.

3 Bävergaddar    Ludvig Markman

3 poäng och stabil insats och han tog den offensiva rollen då Solomon Frisell inte var med.

2 Bävergaddar    Mika järvinen

Idag var han back in business och gav KHK chansen att vinna igen.

1 Bävergadd    Hultberg, Grönhagen, Johansson

Med längden, tyngden, målfarligheten är de två första oerhört jobbiga att möta. Lägger vi sedan till finess och rutinen Johansson har så är det en toppkedja. Skall bli skoj o se dem i en kokande arena i kvalmatcher framåt.

Att ta tag i: KHK behöver bli lite rejälare i defensiven och värdera lägena i egen zon när man ger sig iväg i offensiven.

Men som vanligt är det heaven or hell när det gäller KHK och man kan bara älska det.

Ha det

Mikael Johansson

 

 

Såg ut som Ottinger de