KHK slog ut Visby och Bävergaddar…

Karlskrona HK vinner mot Visby då man gör 2-1 14.02 in i fjärde perioden. Målskytt blev John Henrion och han har stigit fram den senaste tiden och gjort dom där målen han skall göra.

Matchen i sig var otroligt jämn där Visbys målvakt Filip Lindblad i princip var omutlig innan Henrion tog tag i det och satte det avgörande målet.

Skall man summera matchserien så måste man säga att KHK har växt in i slutspelet och blivit mycket tuffare, rakare i sitt spel och med målvakten Viktor Kokman så är man en utmanare mot alla lag.

Det är spelare som växer match för match och en kedja som Sundlöv, Lööf och Hagman bara kötta på. Sedan med det publikstöd man har så tror jag att många lag kommer ha respekt för Karlskrona.

Alexander Bergström fick utgå efter att slagit in i målburen och det såg inte bra ut, vi får säkert höra hur det där gick inom kort.

Bävergaddar

Dagens Bävergaddar går till följande spelare…

3 Bävergaddar    Viktor Kokman

Kokman är skillnaden på KHK när man kikar från jul och när han kom in i laget. Han ger Karlskrona åter igen chansen att vinna och man tog den idag.

2 Bävergaddar    Linus Lööf

Han har gjort många bra insatser och idag gör han första målet och assistera till andra men det som imponerar mest är arbetsinsatsen och hur han agerar därute. Han håller på att växa ut till en nyckelspelare.

1 Bävergadd    John Henrion

Avgör man en slutspels serie så skall man självklart vara med på listan. Henrion är inne i det nu med mål för andra matchen i rad.

Att ta tag i: Det gäller nu att fortsätta med det här spelet som man vuxit in i. Rakare, tuffare och jag gillar det jag ser när backarna spelar upp snabbare än innan gärna på bortre blå och tar sig ut ur zon mycket enklare.

Att hitta känslan att vinna är allt, skall bli spännande att se KHK:s resa i detta kval för de har kapaciteten att överraska, helt klart.

Publiken måste man också ge en eloge, idag var de nog en avgörande faktor.

Sedan måste man bara ge Tommy, Kurki och Sven-Gunnar Petersson som producerar sändningen en jätteapplåd, dom är grymma på alla sätt.

Igår sa Kurki de bevingade orden ” jag får med kycklingkött” jag tror han menade att han fick gåshud, idag skulle han ringa hem innan 4.e perioden för att han skulle ju bli sen :), finns bara en Kurki…

Härligt KHK, snart dags igen.

Ha det

Mikael Johansson