KHK slog serieledarna och Bävergaddar…

KHK vann den viktiga matchen mot serieledaren Nybro med 4-1 och man gör en gedigen match i 60 minuter. Att KHK var sugna på att bryta förlustsviten man haft var det ingen tvekan om utan man visade att man verkligen ville vara med från början.

Bra fart på skridskorna, fysiskt spel och att man vann kamperna framför målen var helt avgörande och det är det som behövs för att vinna mot ett lag som Nybro.

Att man sedan har med fyra stycken juniorer från de egna leden gör ju inte saken sämre och de visade ju verkligen upp sig från sin bästa sida. Wiking Malmunger fortsätter att vara ett hot i anfallszon med sin fart och han är riktigt skoj att se på.

Det som ändå känns bra är att KHK kan tända till och på ett stabilt sätt vinna mot serieledaren och det ger bra vibbar inför framtiden.

Bävergaddar…

Dagens Bävergaddar går till följande spelare.

3 Bävergaddar    Mika Järvinen

Han visar oerhört bra spel och ger KHK chansen att vinna varje gång han står mellan stolparna. 96.67% i räddningsprocent imponerar.

2 Bävergaddar   Micke Saari

Han gör mål, ligger rätt i banan, jobbar stenhårt och när han spelar på detta viset är han en toppspelare i div 1.

1 Bävergadd    Jesper Solomon Frisell

Jesper visar upp riktigt bra skills i sin offensiv och gör nu ett snabbare och enklare spel i egen zon och han håller helt klart Allsvensk klass i sitt spel. Han kommer vara oerhört viktig framåt.

Att ta tag i: Idag lyckades man spela hockey i 60 minuter och gör KHK det utan några svackor så är man riktigt bra. Det är bara att hålla i detta…

Ha det

 

Mikael Johansson

God lunch finns på Restaurang Michelangelo. Se här : Restaurang Michelangelo – Restaurang Michelangelo