KHK hittade ett sätt att vinna på, Bävergaddar och Mörrum vände…

KHK vinner borta mot Vimmerby med 3-2 i en match där Vimmerby var bättre sett över hela matchen. Men det handlar om att vinna och där är KHK vassa just nu. Trots många spelare borta så tar man alltså 3 p.

Efter att KHK fått med sig 1-0 i första perioden så tog sedan Vimmerby över mer och mer då man var mycket mer rak i sitt spel och man åkte mycket mer skridskor än KHK.

I andra perioden kvitterar Vimmerby till 1-1 efter att man ägt perioden och KHK hängde inte med.

I början av tredje perioden har Vimmerby några jättelägen och det var helt klart Mika Järvinen som höll kvar KHK i matchen. Man får även ledningen med 2-1 men sedan så händer något. Johansson stiger fram som han ska och kvitterar och sedan gör Grönhagen det avgörande 3-2 målet och segern var ett faktum.

Bävergaddar

Dagens Bävergaddar går till följande spelare.

3 Bävergaddar    Mika Järvinen

Han är grym och han ger KHK chansen att vinna varje match han står.

2 Bävergaddar    Sebastian Sundlöv

Han gör det bra som back och blir mer och mer viktig i KHK.

1 Bävergadd    Laget

Att man hittar ett sätt att vinna på imponerar trots mindre bra spel.

Att ta tag i: Få tillbaka spelare i spel och värva in en eller två kanoner innan det är för sent.

Mörrum gjorde 4-0 i sista perioden mot Eskilstuna Linden och vann med 5-3 i bortamatchen och tog sista halmstrået att ta sig till Play Off. Viktig seger för Mörrum som känns lite svajiga.