KHK förlorar igen och Bävergaddar…

Karlskrona HK leder med 5-4 och det är i slutet av matchen och man börjar äntligen känna känslan att det är dags för en trepoängare. Då tar KHK en utvisning som känns väldigt onödig och Halmstad kvitterar med sju sekunder kvar.

I sudden tar sedan KHK ytterligare en utvisning i offensiv zon och Halmstad Hammers tar vara på chansen och avgör matchen och vinner med 6-5 i sudden.

Förra förlusten gjorde Hampus Karlsson fyra mål i Kalmar HC och denna  gången var det Robin Dahse som gjorde fyra mål. Känns lite konstigt att man inte har ett vapen eller en tanke på hur man skall ta sig an de där skyttekungarna.

Att återigen tappa en ledning och förlora är självklart tungt för känslan är att KHK har ett bra lag men man har absolut inte den kämpaglöd och desperation som Halmstad visar upp idag.

Bävergaddar

Dagens Bävergaddar är lite tuffa att ge men det blir såhär…

3 Bävergaddar    Daniel Andersson

Mest för sitt defensiva jobb och sitt spel i boxplay.

2 Bävergaddar    Powerplay   

KHK fick verkligen till sitt PP idag och gjorde 3 stycken mål.

Sedan håller vi gaddarna där.

Att ta tag i: Skall man vinna matcher måste man ha huvudet med sig. Ibland behöver man vara aggressiv och i andra lägen mer kall. Idag klarade KHK inte av att värdera lägena.

Självklart drar tränar diskussionen igång och det är inget konstigt med det. KHK har tagit 1 poäng av 9 och det är ju inte godkänt, inte ens på långa vägar.

Om lösningen är att byta tränare det har nog ingen koll på för vi ser ju inte in i framtiden men KHK behöver en förändring i hur man agerar ute på bana, det ser vi nog alla.

Ha det

Mikael Johansson