KHK förlorade mot Väsby och Bävergaddar…

KHK gör ingen bra match när Väsby vann med 2-1 och man har en hel del att jobba med. KHK:s backar gör det alldeles för svårt för sig och den där aggressiviteten som man behöver ha för att vinna  hockeymatcher fanns inte hos KHK idag. Om man går ut till match utan att vara 100% så förlorar man så enkelt är det.

De ledande spelarna i laget måste upp på en helt annan nivå om KHK skall kunna vinna matcher i Allettan. Man gör ett försök i slutet av matchen men det räckte inte till.

Första perioden – Karlskrona öppnade bra och de första 10 minuterna var Väsby inte i närheten av att störa KHK och man hade även ett antal bra chanser. Efter powerbreaket så lyckades Väsby flytta upp spelet och låg på riktigt bra de sista 3-4 minuterna men Mika Järvinen var stabil i målet och såg till att första perioden slutade 0-0.

Andra perioden blir nästan en kopia på första där KHK börjar bra igen men man lyckas inte skapa några vassa målchanser medan Mika Järvinen i KHK målet gör det riktigt bra och ser till att även andra perioden slutar 0-0.

Tredje perioden 03.46 in i tredje perioden så gör Pontus Karlsson i Väsby 0-1 efter en bjudning modell större från KHK och det håller ju såklart inte. 12.48 får Väsby straff då en spelare i KHK lagt sig över pucken i målgården och Adam Falk satte straffen och utökade till 0-2. KHK reducerade genom Roslund men som sagt KHK lyckades inte vända på matchen tyvärr beroende på inställning för Väsby skall man slå varje dag i veckan.

Bävergaddar

Dagens Bävergaddar är inte lätta att ge utan det blir så här.

3 Bävergaddar    Mika Järviinen

Järvinen är vass och han ser till att ge KHK chansen att vinna men idag tog man den inte.

Det får vara bra så.

Att ta tag i – Man måste upp på en helt annan nivå i skridskoåkning och aggressivitet och vinna kamperna framför mål. Annars blir Allettan en mindre rolig historia.