KHK firade stort och förlorade…

KHK:s 20 årsjubileum bjöd på en magisk start men ganska så snart såg man vilket lag som skulle prestera för kvällen och det blev förlust med 5-1.

Jag skulle vilja säga att detta blev en lite för stor match för många spelare och här har KHK att jobba med. Just nu känns det inte som att sportchef Sundlöv fått till det där laget som skall göra det utan nu krävs en förändring av hockeyvardagen om detta skall bli en lång säsong.

Första perioden slutar 1-1 och det känns som att KHK gör bägge målen. Jag förstår inte varför man spelar på det vis man gör i egen zon. Man riskar otroligt mycket i egen zon för lite vinning och vi ser att man får mål i baken gång efter gång. Det håller inte i ett kommande kval utan här har tränarna att jobba med.

Mariestad kör över KHK i andra perioden och man är inte ens nära att störa KHK

I tredje spelar Mariestad av matchen och man gör det utan problem.

Dagens Bävergaddar

Dagens Bävergaddar är svår att ge men man kan säga att en spelare som Hugo Pettersson ser spännande ut men många spelare måste höja sin prestation om det här skall bli ett spännande kval att se framemot.

Att ta tag i: Detta är en match som bara skall lägga till handlingarna. Energi, vilja, mod, ja i princip allt för att vinna hockeymatcher fattades.

Ha det

Mikael Johansson