Karlskrona HK spelade hockey i 10 minuter med förlust som facit och Bävergaddar…

Karlskrona HK vs Vimmerby

Första perioden 0-1, Andra perioden 0-0, Tredje perioden 1-1. Slutresultat 1-2

KHK har stora problem på det mentala planet då man återigen inte lyckas komma upp i matchnivå under de första 50 minuterna. Man skapar Vimmerbys chanser i egen zon genom att återigen riska otroligt mycket för lite fördel.

Man får inte iväg pucken i boxplay när man  har pucken under kontroll och ger bort baklängesmål som gör att man inte kan vinna matchen. Vi har sett det match efter match och vill man inte mer än såhär kommer det att bli en kort säsong.

Andra perioden är den sämsta på bra länge och spelarna tappar allt ordnat spel i egen zon och man gör hela tiden någon annans jobb än sitt egna.

Virrigt, junioraktigt och ett lag som inte vill tävla är ett bra sätt att beskriva det man ser. Att det inte springer iväg beror på Mika Järvinen. Han borde få Nobelpriset i målvaktsspel efter insatsen i andra perioden.

KHK gör 1-2 efter 8.13 i tredje (PP) och efter det så höjer man prestationen och är ett helt annat lag. Jag vet inte riktigt vad man skall tycka om det där men bra att höjer sig och konstigt att man inte varit där innan. #inställning

Bävergaddar

Dagens Bävergaddar är lätta att ge

3 Bävergaddar    Mika Järvinen

Utan Järvinens insats hade det blivit storförlust men han håller KHK kvar i matchen och ger laget en chans att vinna. Tyvärr tar man inte den.

2 Bävergaddar    Mika Järvinen

1 Bävergadd    Mika Järvinen

Att ta tag i: Den mentala biten känns väldigt skakig i laget. Det man kan ta med sig är sista 10 minuterna och resten skall man nog lägga åt sidan för den går knappt att analyser.

Hur man hittar tillbaka i att tävla när det är match är nog största fokus framåt kan jag tänka mig.