Shirley Clamp – Nästan 20 år på scen

Shirley Clamp´s första egna show ”Nästan 20 år på scen om man avrundar uppåt” har gjort succé på Maximteatern i Stockholm. Nu tar hon med sig bandet, sin starka röst och scenutstrålning till ett gästspel på Lorensbergsteatern i Göteborg den 29 februari. Det är en varm och personlig föreställning med mycket humor och musik i regi av William Spetz. Senare under året väntar nya utmaningar som huvudrolls-innehavare i en ny musikaluppsättning av Chess.

Föreställningen har spelats på Maximteatern i Stockholm hela hösten. Showen har fått bra kritik och recensenterna menar att Clamp har ”tagit ett kliv uppåt” som artist och att showen är ”personlig och jätterolig”, kort sagt ”vilken jäkla stjärna”! Det kommer att bli extrainsatta föreställningar på Maximteatern hela mars och tas även vidare till Lorensbergsteatern i Göteborg den 29 februari. Kan man likna det vid en slags comeback?

– Nej, nej inte alls! Jag har gigat och jobbat på som artist hela tiden, även om jag inte synts till så mycket som till
exempel i Melodifestivalsammanhang. Men man kan se det som att jag kommer tillbaka på scen i en annan skepnad som jag trivs i till hundra procent och som jag upplever jag inte varit i på länge. Där alla sinnen blir stimulerade. Det är min allra första helt egna show i ett större sammanhang.

Läs hela intervjun här.