Viktig vinst för KHK och Bävergaddar…

Karlskrona vann dagens match med 5-3 och det var en viktig seger då man verkligen inte kan tappa poäng mot ett bottenlag. Första halvan av matchen ägde man tillställningen men Skövde jobbade sig in i matchen och tog hand om chanserna som KHK gav. Vinsten var rättvis men Skövde gjorde en bra insats.

1:a perioden –  KHK börjar matchen på ett fantastiskt bra sätt och visar att man verkligen vill vinna matchen. Perioden slutar 3-0 till KHK efter några riktigt fina mål av Grönhagen, Andersson och Saari. Speciellt 3-0 målet var riktigt snyggt där Simon Andersson hittar Saari med ett knivskarpt pass.

2:a perioden – Andra perioden äger KHK de första 10 minuterna och gör även 4-0 innan Skövde lyckas reducera till 1-4 genom Anton Blomberg. Sedan gör Skövde även 2-4 genom Söder och de sista 10 minuterna kan man inte vara nöjda med. Att säga att det var en genomklappning är väl att ta i men KHK var helt klart skärrade.

3:e perioden – Tredje perioden slutar 1-1 och det var allt lite press på KHK när det stod 3-4 men man lyckades göra 3-5 och sedan spelar man av matchen på ett bra sätt.

Bävergaddar

Dagens Bävergaddar går till följande spelare…

3 Bävergaddar    Simon Andersson

Han har ett riktigt bra handledsskott och visar idag upp att han även har ett riktigt bra spelsinne när han assisterar Saari. Han har visat en uppåtgående trend de senaste matcherna.

2 Bävergaddar    Niklas Johansson

Niklas gör 3 assist och han är grym på att styra upp KHK:s PP. Idag jobbar han stenhårt och spelar med lite större marginal än senast och gör det riktigt bra.

1 Bävergadd    Mika Järvinen

Visst han är inte lika lysande som senast men Järvinen är i princip alltid en topp 3 spelare. Han gör några riktigt vassa räddningar och gav KHK återigen chansen att vinna.

Att ta tag i: Innan matchen skrev jag att man skulle behöva hålla koll på Blomberg och Söder men de fick den tid de behövde idag och stod tillsammans för totalt 5 poäng i dagens match. Sådana spelare behöver man ha bättre koll på  för de var nära att vända matchen. Annars är en vinst alltid en vinst så det är bara att fortsätta att bygga vinnarmentalitet.