Viktig seger för KHK och Bävergaddar…

KHK vinner i en för oss på läktaren rolig och  bra genomförd match med 5-2 mot Hanviken som är ett lurigt lag att möta.  KHK lyckades att vara bra med mentalt och såg helt enkelt vassare ut.

Första perioden mellan KHK och Hanviken var en ganska så öppen historia där man bytte chanser med varandra där KHK startade starkt och Hanviken jobbade sig in i perioden som slutade 2-1.

I andra perioden kör KHK över Hanviken och att man bara hade 4-1 i ledning var i underkant men Hanvikens målvakt Oscar Wallden var riktigt bra och såg till att det bara slutade med 2-0 till KHK i andra perioden.

Tredje perioden stänger KHK ner på ett bra sätt utan att tappa fart utan man äger perioden och är helt enkelt bättre laget.

Bävergaddar…

Dagens Bävergaddar går till följande spelare.

3 Bävergaddar    Mika Järvinen

Mika är en avgörande faktor för att KHK vinner matcher och han ger laget  chansen att vinna varje gång han står mellan stolparna.

2 Bävergaddar    Jesper Solomon Frisell

Jesper har riktigt vassa skills i offensiven och spelar bättre o bättre i defensiven. Han är helt klart på väg mot HA. Förhoppningsvis med KHK.

1 Bävergadd    Mikael Roslund

Han gör mål, han sliter hemåt och visar att han är en kapten som leder laget.

Att ta tag i: KHK gör en bra match idag men om man skall vara lite petig så gör man det enkla svårt. Det skall vara snabba handleder och flipp pass med backhand som ställer till det och liknande. Lite mer rejält skulle man vilja se det.

Annars riktigt skoj med hockey igen och en seger är alltid bra.

Ha det

Mikael Johansson

Alltid god mat med möjligheter till mat med avhämtning #michelangelo

https://www.restaurangmichelangelo.se/