Varför kom Malmö FF till Västra Mark, KHK vs MGoIS och KRIF vinner på …

Jag förstår att FK Karlskrona tänker att man skall vila A-laget och ge de yngre talangerna en chans att visa upp sig i en match som gäller något så långt är jag med. Men står det inte lite mer än så på spel i att komma långt i Cupen?

Att man som A-lagsspelare i div 2 kan möta ett div 5 lag för att spela ytterligare än match i veckan kan ju inte vara för betungande kan man ju tycka.

Vilka svar fick man då i förlustmatchen mot Real Nopeln med 3-1? Jo att de yngre spelarna spelar jämnt med ett div 5 lag, om än ett bra div 5 lag samt att det kommer dröja innan vi får uppleva en Malmö FF match på Västra Mark igen. Senast Malmö FF var på Västra Mark räddade man ekonomin för den säsongen samt gav Karlskronapubliken en match utöver det vanliga.

Jag måste medge att jag har lite svårt för de där matcherna när inte bästa laget spelar…

KHK vs MGoIS

I morgon är det dags för derby igen och Paulsson och Henrion som jag tror kommer vara division 1 radarpar kommer på besök i NKT Arena. Skall bli spännande och se om KHK klarar av att steppa upp en nivå från matchen mot KRIF och se till att inte förlora två i rad. Det är allt så att man behöver visa vilka man är. En rolig försäsongsmatch helt enkelt.

KRIF tar andra raka…

Pelle Gren den legendariska materialaren i KRIF Hockey verkar slipat skridskorna rätt i år igen där det känns som att KRIF går lite under radarn men visar att man kommer vara att räkna med.

Vinst mot Kalmar HC och man kan tror att självförtroendet ökar vinst för vinst för KRIF som har förmånen att slå lite underifrån…

Ha det

Mikael Johansson