Var skall man lägga ribban för KHK i år och roligt att se FKK möta Real Nopeln…

Efter att inte kunnat se hockey live så känns det som att suget är större efter hockeyn än på bra länge. KHK gjorde en mindre bra insats mot KRIF som skall ha all cred för segern. Man var verkligen bättre men nu är det dags för nästa träningsmatch och ännu ett derby är på gång och nu är det Mörrum på fredag ute i arenan som gäller.

Vilka svar får man i en träningsmatch då? Självklart hur man ligger till i träningen både fysiskt och spelmässigt men också om man har de spelarna som kan skapa en vinnarmaskin.

Spelar man i KHK så är alltid förväntningarna höga på en att man skall vinna, det ligger liksom i DNA:et.

De förväntningarna jag har på laget är självklart att man skall ta sig till Allettan, allt annat är ett misslyckande, det tror jag nog alla tycker. Därefter är nog oddsen på att det kommer förstärkas med spets ganska så låga för är man väl i Allettan så är det självklart positivt kval som gäller.

Just nu ser jag inte KHK som en kandidat att ta sig hela vägen till Hockey Allsvenskan men herregud det har inte spelats en match om poäng än så vi får väl ge det en första omgång innan vi på riktigt vet vad KHK går för i år. Det var ett tag sedan KHK hade ett riktigt slagkraftigt lag och fredagens match mot Mörrum kommer ge en fingervisning om man är på rätt väg.

Real Nopeln vs FK Karlskrona

Real Nopeln med 5 raka i serien (div 5) och +19 möter FK Karlskrona i Svenska Cupen och det är upplagt för en skräll. Kommer FK Karlskrona som självklart är skickligare som lag kunna stå emot ett vilt kämpande Nopeln som ju har en hel del spets i sitt lag.

Lantto, Erik P och Halle är bara några i Nopeln som kan stå upp och det skall bli skoj att följa. En riktig prestigematch på pappret…

Ha det

Mikael Johansson