Snälla, bojkotta KHK lite till…

KHK får rätt och tilldelas 6 poäng och 5-0 i de två matcher som nu är beslutade i  bojkotten mot laget, ytterligare en match är under utredning, den mot Vimmerby, och här kommer man då självklart tilldelas ytterligare 3 poäng.

Man går upp på en 5:e plats som är sista platsen för Allettan på 12 p och Dalen, KRIF, Tranås ligger precis efter på 11 p.

Det som inte har meddelats om är eventuell ekonomisk ersättning till klubben och det handlar om stora pengar och det skall bli spännande att se vad som händer i detta.

När det sedan gäller det sportsliga så är KHK rent av riktigt kassa just nu, man har förluster mot de två bottenlagen Hanhals och Halmstad och om man nu får 6 poäng i bojkotten idag så har man gett bort samma 6 poäng mot lag som man skall vinna mot om man är ett lag att räkna med i serien. Sedan har man ju förlorat även mot Tranås och då förvinner ju även de sista 3 bojkottpoängen.

Helt klart är det att nu behöver man skärpa till sig och göra något helt annorlunda. Man har de fräschaste kropparna i serien och har spelat 1 match i veckan så antingen har man inte huvudena för att vinna eller så har man ett spelsystem som spelarna inte vill/kan spela för detta håller inte.

Hårt, njaaaa, det är bara en sanning och ser man inte det och agerar ja då får vi inte se KHK spela Allettan efter jul.

Lite grinig är man ju, man håller på AIK o KHK och följer Brynäs matcher  så då fattar ni själva, det går inget vidare just nu. Fast visst vinna mot Mörrum utan att ens behöva spela tar man varje dag i veckan…

Ha det

Mikael Johansson