Ooooops där bytte Hockeyettan fiende i en handvändning och förlust mot Tranås…

Igår vägrade Piteå att spela mot Boden och Dalen har aviserat att de inte kommer spela mot Karlskrona HK och man tar dessa beslut trots att Svenska Ishockeyförbundet sagt att man nu skall spela matcherna.

Innan var det alltså 38 lag mot Boden och Karlskrona men i och med att Piteå vägrade spela igår och Dalen mot KHK i morgon så blev detta en fråga mellan Hockeyettan och Svenska Ishockeyförbundet.

Nu handlar det alltså inte om KHK och Boden längre utan nu handlar det att man går i krig mot Svenska Ishockeyförbundet, den svenska modellen, Anders Larssons berättigande, tävlingsnämndens berättigande, ja alltså man går i krig mot allt som gjort Sverige till en stormakt i hockeyvärlden.

På andra sidan står nu inte två fjuttiga division 1 lag utan något helt annat som måste visa vem som bestämmer.

Innan trodde jag faktiskt på en soft pudellösning som Boden och KHK inte hade gillat men ändå godtagit men nu är jag övertygad om att det kommer bli något helt annat. Attacken som nu görs är alltså mot hela Hockeysveriges ide och fortfarande undrar jag om man verkligen förstår vad man gör. Det är sällan man ser ett kollektivt självmord men nu har det hänt…

När detta skall summeras och folk kommer säga vad de egentligen tycker kommer det bli så många klassiska kommentarer så man kommer drunkna. Helt fantastiskt vad masspsykos kan göra med folk. Hockeyettan vs Svenska Ishockeyförbundet kommer bli en spännande match…

Förlust mot Tranås

Ja vi vet att det är lite tjafsigt runt klubben men att åka upp till Tranås och torska är helt enkelt inte OK. Själv följde jag matchen bara via Swehockey igår men detta är en match som KHK skall vinna alla dagar i veckan.

Killarna verkar inte riktigt ha koll på det mental just nu och kanske är det bra att ta in någon som kan få tankarna att fokusera på rätt saker. Det som händer just nu är inget normalläge utan det kräver åtgärder utöver det vanliga.

Lite sådär sjukt är det ju att matcherna som inte spelas gynnar KHK med 5-0 och 3 poäng och detta kommer ta laget till Allettan och det lag som hamnar precis utanför kommer nog inte var sådär jättenöjda.

Oavsett, håller man på KHK får man vara med om saker som man inte trodde var möjliga 😊

Ha det

Mikael Johansson