Mörrum eller Kallinge och får KHK en extra hemmamatch…

Idag är dagen då det skall avgöras vilket som blir sista lag att ta sig till Allettan. Mörrum innehar platsen innan matcherna börjar ikväll men man har samma poäng som KRIF så om bara ett av de två lagen vinner så går det laget upp. KRIF möter Nybro och Mörrum möter Kalmar.

Om både Mörrum och KRIF förlorar så har faktiskt Dalen en chans att ta den sista platsen men då måste man alltså slå Vimmerby borta idag.

Om Mörrum skulle missa detta så är man nog inte speciellt nöjda då man gjort en ordentlig satsning inför denna säsongen. #realmörrum

KRIF har vetat att man skulle få det tufft och är nog glada för att an har chansen att vara med i fighten in i sista matchen. Själv tror jag att Mörrum kommer ta platsen men de är nog inte speciellt nöjda med sitt beslut att inte spela mot KHK i bojkotten om det skulle gå åt helsike idag.

Karlskrona HK kan säkra en plats och få en extra hemmamatch om man slår Halmstad ikväll. Diskussionerna har varit många där ordförande i Halmstad sagt att man inte skall möta Karlskrona på bortaplan för att sedan göra en pudel och säga att man kommer. Halmstad framstår just nu som en riktig pajasförening deluxe…

Som sagt virrigt och mycket på spel i sista omgången i Hockeyettan Södra.

Ha det

Mikael Johansson