KRIF hade en dålig dag på jobbet…

Såg framemot en riktigt bra träningsmatch när KRIF på hemmaplan skulle ta emot Kalmar HC men det blev bortalaget Kalmar HC som var bättre på allt. Slutresultatet blev 0-2 men vinsten kunde varit mycket större.

Kalmar hade farten, aggressiviteten spelet ja man var faktiskt bättre i allt idag och man kan bara hoppas att KRIF är inne i en riktigt tuff träningsperiod för det var många tröga ben därute på isen.

Kalmar HC har funnits med i förhandssnacket men jag har inte haft de så högt rankade men efter dagens insats kan det vara dags att tänka om. Kalmar överbelastar stenhårt och sätter hög press och lyckas inte motståndarna sakta ner farten på dem i mittzon och ha ett snabbt förstapass i egen zon så kommer Kalmar HC bli riktigt vassa i år.

KRIF då? Jag tror faktiskt laget hade en dålig dag idag och det kan absolut bara bli bättre. En sådan här insats på försäsongen brukar innebära att man tar sig i kragen, bli ärliga mot varandra och man förstår att det är skridskoåkningen, aggressiviteten och att man följer gameplan som gäller. Allt annat innebär förlust…

Det är bara att på att igen och göra om och göra bättre…

Publik: 295

Ha det

Mikael Johansson