KHK var inte redo för match och Bävergaddar…

KHK förlorade borta mot Hanviken med 3-2 efter en medioker insats. Hockey är som vi alla vet en kampskott och är man inte beredd att ta kampen så spelar det ingen roll att man möter ett bottengäng utan då förlorar man.

Första perioden börjar KHK som att man inte var förberedda på match. Den där gamla klyschan att man inte klivit ur bussen kunde man nog dra ett steg längre och undra om man ens satt sig på bussen. På slutet av första rycker KHK upp sig lite och perioden slutar 2-1 till Hanviken.

Andra perioden börjar bra för KHK som redan efter 2.01 kvitterar till 2-2 genom Grönhagen som tar vara på en chans som Hanviken faktiskt skapade. Sedan händer i princip ingenting utan KHK känns uddlösa.

Tredje Perioden böljar fram och tillbaka och KHK som annars brukar vara vassa i PP får inte till det överhuvudtaget. Istället gör Hanviken 3-2 med 44 sekunder kvar och förlusten är ett faktum.

Bävergaddar

Dagens Bävergaddar är inte så lätta att sätta då ingen i KHK direkt stack ut men det blir såhär.

3 Bävergaddar  Jacob Grönhagen

Han är alltid farlig när han kommer i offensiven och jobbar alltid hårt. Han har utvecklats till en nyckelspelare i KHK.

2 Bävergaddar   Mika Järvinen

Mika gör väldigt sällan en dålig match och han ger KHK chansen att vinna även idag.

1 Bävergadd   Gustav Berglund

Stor rightback med bra skridskoåkning och såg riktigt skön ut. Han kommer KHK ha stor nytta av och känns lite som ett fynd. Kommer göra många minuter per match i KHK.

Att ta tag i: KHK svajar i den mentala biten och så här får det helt enkelt inte se ut. Man måste kunna tävla mer än såhär.

Ha det

Mikael Johansson