KHK tog viktig seger mot Hanviken och Bävergaddar…

Karlskrona börjar första perioden på ett riktigt bra sätt och dominerar tillställningen och leder med 1-0 fram till 08:52. Då gör KHK ett mindre bra byte som renderar i en utvisning och man släpper in ett mål i boxplay och det står 1-1. 17:41 gör KHK sedan 2-1 och man fick gå till periodpaus med en välförtjänt ledning sett till första perioden.

Andra perioden tar Hanviken över matchen och man gör både 2-2 och 3-2 och KHK spelar riktigt dåligt i egen zon och man är svaga framför egen kasse. KHK tappar intensiteten men man bjuds in i matchen av Hanviken och gör 3-3 16.56 i ett power play.

4-3 (18.02) kommer i en konstig situation där Hanviken nästan slutar att spela och det håller självklart inte utan KHK var kliniskt i sitt avslut. Trots en mindre bra period gick KHK till vila med en ledning inför tredje perioden

I mitten av tredje perioden jobbar Hanviken ner Karlskrona och de visar en helt annan vilja och inställning när man 8.43 kvitterar till 4-4. KHK blev helt enkelt överkörda och man hängde inte alls med. Hanviken gick till och med ner på två femmor för att sätta press på KHK vilket man lyckades med.

16:49 fick KHK chansen i ett Power play och man tog chansen och satte 5-4 genom Roslund och det var tredje målet i PP för kvällen. 6-4 och 7-4 görs sedan av Sundlöv och Saari i spel 5 mot 6 då Hanviken tog ut målvakten. Roslund sätter sedan 8-4 med 2 sekunder kvar av matchen

Detta var en oerhört viktig seger och KHK gör en riktigt bra match i 50 minuter men under 10 minuter släpper man in Hanviken som hade 4-4 med lite mer än 3 minuter kvar av matchen.

Bävergaddar

Dagens Bävergaddar går till följande spelare…

3 Bävergaddar    Jacob Grönhagen

Han är stor, tung och har bra fart på skridskorna. Han har presterat bra i många matcher nu.

2 Bävergaddar    Mikael Roslund

Han tar ett stort ansvar därute och jobbar stenhårt och han är framme och markerar direkt mot motståndarna när det behövs. Jag gillar det.

1 Bävergadd    Erik Santesson

Gör två mål idag och en bra arbetsinsats. 5 mål på fyra matcher är en riktigt bra start på Allettan.

Att ta tag i: Jag tycker att man behöver komma upp i nivå i grunderna som att vara starka framför egen kasse och absolut se till att man inte ställer till det genom att inte göra OK byten. Det är detaljerna som behövs fixas till och gör man det kan detta bli en riktigt rolig säsong.