KHK slog Tingsryd, Bävergaddar och Bergström är kung …

Jag tippade innan att KHK skulle vinna med 5-2 men TAIF var inte riktigt på den nivån jag trodde 😊 så det blev 5-1 istället.

KHK skall ha all cred för genomförandet av första matchen och det var mycket som såg bra ut. Man var kvicka, förflyttade pucken bra och man vek inte ner sig,  Visst det var bara första matchen för säsongen men man skall aldrig underskatta känslan av att vinna matcher.

 

Bävergaddar

Dagens Bävergaddar går till följande spelare…

3 Bävergaddar    August Hedlund

Han var riktigt, riktigt bra och där har vi en kille som kommer ta många steg under Leinonens  vingar. Blir spännande att följa honom.

2 Bävergaddar   Martin Fransson

Han gjorde riktigt bra ifrån sig och spelar han med lite marginaler så är han grym.

1 Bävergadd   Johannes Nilsson

En trevlig överraskning, han ser riktigt cool och vass ut. Sedan att han har ett riktig tysk Gunther mustasch ger ju + poäng.

Bergström är kung, det är helt underbart att se en spelare som gör andra bättre och som motståndaren har respekt för. Han visade redan i första matchen vad han kommer betyda för KHK och då skall man veta att han står inför en helt ny utmaning där han förväntas att tokdominera.

Sedan måste man nämna Solomon-Frisell, Karlsson, Rasch, Sundlöv, Winder med flera. Det var ingen som föll ur ramen idag utan all skall ha en stor applåd för insatsen. En bättre start på säsongen gick inte att få…

Ha det

Mikael Johansson