KHK skapar publikintresse, Leinonen är ovärderlig och Bävergaddar…

KHK vinner mot Kristianstad med 2-1 och målskyttarna är Daniel Andersson och Heivert. Att vinna mot ett lag i en serier uppåt ger alltid självförtroende och man visar att man är där och hugger. KHK gav oss idag ett svar att man ligger bra till i förberedelserna och att man vill vara med och hugga om grejerna i år.

Efter den 29 september som även är Mikaels dag släpper restriktionerna och det KHK gjorde idag var att bygga framtida publik. Känslan är att något är på gång och det där är lite spännande…

Kan vi vara på väg  tillbaks till följande:

https://www.youtube.com/watch?v=fqi-B8H6fQg

Leinonen är ovärdelig

Jag hade förmånen att vara med i kulisserna när Timo Leinonen värvades till Karlskrona HK. Mikael Fahlander som då var en hockeysponsor de luxe i KHK skickade in stora pengar i klubben hade som krav att han skulle värva KHK:s kommande målvakt, vilket han gjorde, och valet blev Timo Leinonen.

Timo hade ett monsterkontrakt med div 1 som måttstock men Timo tog KHK till finrummet  och utan Timo hade KHK aldrig kommit i närheten av en målvakt som Mika Järvinen. Med andra ord, Timo Leinonen betalar av de där stålarna fortfarande och man kan nog se han som en investering som är avskrivningsbar och lönsam :)

Bävergaddar

Dagens Bävergaddar går till följande spelare

3 Bävergaddar    Mika Järvinen

Han håller extremt hög klass och kommer vara en avgörande faktor för KHK.

2 Bävergaddar    Andersson /Grönhagen

Våra 2 metersmän som ger tryck, tyngd och finess som kommer vara ovärdeliga.

1 Bävergadd    Ludvig Carlsson

Jag är imponerad helt enkelt.

Att ta tag i: KHK blir bättre och bättre varje gång man ser dom så det är väl bara att fortsätta på den inslagna vägen.

Ha det

Mikael Johansson