Blir det hett i Blekinge, Mörrum upp till bevis och Karlskronapubliken…

Det verkar som det kommer bli heta Blekingederbyn denna säsongen och det första som var mellan KRIF och Mörrum har gett lite gott eftersnack. Mörrum kör på att när det gäller poäng så vinner man alltid mot KRIF och KRIF:arna tycker att de ägde matchen och blev rånade.

Det är precis sådant här som bygger upp stämning och jag tror att matchen mellan KHK vs Mörrum kommer bli en grym tillställning. Mörrum har en kaxig framtoning, vilket jag kan gilla så länge man står upp för det och det har man ju gjort i inledningen.

KHK har något på gång men ligger lite lågt i snacket istället men vi vet ju alla att det är Storebror vs Lillebror som kommer gälla i andra Blekingederbyt nu på onsdag. Man orkar knappt vänta…

Mörrum möter Vimmerby idag och det är två obesegrade lag som ställs mot varandra och det är nu dags för Mörrum att visa vad man går för. Paulsson och Henrion är klasspelare och det är dags för dom att stiga fram ordentligt i en sådan här match. Skall bli mycket spännande att se hur detta kommer gå. Tips – 3-2 till Mörrum.

Karlskronapubliken är återigen en stor snackis i hockeysverige när man ser till antalet. Senast var det 2.377 som tog sig till NKT Arena och det var nästan lika många som i alla andra matcher i hockeyettan södra tillsammans.

Det här kan bli en riktigt rolig säsong och förstår spelarna att publiken gillar fighters som aldrig ger sig och som vinner så kan de snart se 3.000 på läktarna och då finns det inget bättre division 1 lag att spela i. Bara att gå all-in i varje byte…

Ha det

Mikael Johansson